Традиції випікання хліба

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Скільки на світі живуть люди, стільки вони випікають хліб. How many people live in the world, so they baked bread.

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, традиції, хліб, випікання хліба, traditions, bread, baking bread

Бібліографічний опис

Майборода, О. І. Традиції випікання хліба / О. І. Майборода, Л. М. Мазур, М. О. Корж // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – C. 172-173.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced