DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23373

Название: Удосконалення оптимальних режимів сушіння солоду із тритикале
Другие названия: Improving the optimal mode of triticale malt drying
Авторы: Москальова, Людмила Миколаївна
Домарецький, Віталій Афанасійович
Удодов, Сергій Олександрович
Moskaleva, Lyudmila
Domareckij, Vitaliy
Udodov, Sergey
Ключевые слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
сушіння
солод
ферментативна активність
сушка
ферментативная активность
drying
malt
enzyme activity
Issue Date: 2002
Библиографическое описание: Москальова, Л. М. Удосконалення оптимальних режимів сушіння солоду із тритикале / Л. М. Москальова, В. А. Домарецький, С. О. Удодов // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 21.
Краткий осмотр (реферат): Свіжопророслий тритикалевий солод містить 43-46% води, кількість якої при сушінні повинна знизитись до 3-4%. Свежепроросший тритикалевий солод содержит 43-46% воды, количество которой при сушке должна снизиться до 3-4%. Svizhoproroslyy trytykalevyy malt contains 43-46% water, the amount of which drying should be reduced to 3-4%.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23373
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3.PDF356,88 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback