Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23373
Title: Удосконалення оптимальних режимів сушіння солоду із тритикале
Authors: Москальова, Людмила Миколаївна
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
сушіння
солод
ферментативна активність
drying
malt
enzyme activity
Issue Date: 2002
Citation: Москальова, Л. М. Удосконалення оптимальних режимів сушіння солоду із тритикале / Л. М. Москальова // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 21.
Abstract: Свіжопророслий тритикалевий солод містить 43-46% води, кількість якої при сушінні повинна знизитись до 3-4%. Svizhoproroslyy trytykalevyy malt contains 43-46% water, the amount of which drying should be reduced to 3-4%.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23373
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.PDF356.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.