Удосконалення оптимальних режимів сушіння солоду із тритикале
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Свіжопророслий тритикалевий солод містить 43-46% води, кількість якої при сушінні повинна знизитись до 3-4%.
Svizhoproroslyy trytykalevyy malt contains 43-46% water, the amount of which drying should be reduced to 3-4%.
Опис
Бібліографічний опис
Москальова, Л. М. Удосконалення оптимальних режимів сушіння солоду із тритикале / Л. М. Москальова // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 21.