Удосконалення оптимальних режимів сушіння солоду із тритикале
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Свіжопророслий тритикалевий солод містить 43-46% води, кількість якої при сушінні повинна знизитись до 3-4%.
Svizhoproroslyy trytykalevyy malt contains 43-46% water, the amount of which drying should be reduced to 3-4%.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сушіння, солод, ферментативна активність, drying, malt, enzyme activity
Бібліографічний опис
Москальова, Л. М. Удосконалення оптимальних режимів сушіння солоду із тритикале / Л. М. Москальова // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 21.