Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23378
Title: Вивчення процесу висушування комбінованої закваски
Authors: Данилевська, Ліза Bасилівна
Антонюк, Tетяна Андріївна
Дубковецький, Ігор Володимирович
Прибильський, Віталій Леонідович
Домарецький, Віталій Афанасійович
Малежик, Іван Федорович
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
закваска
бродіння
культура
yeast
fermentation
culture
Issue Date: 2002
Citation: Вивчення процесу висушування комбінованої закваски / Л. B. Данилевська, T. А. Антонюк, І. M. Дубковецький та ін. // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – К. : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 24.
Abstract: Комбінована закваска використовується як збудник спиртового і молочнокислого бродіння при виробництві квасу та інших ферментованих напоїв. Combined yeast is used as the agent of alcoholic and lactic fermentation in the production of kvass and other fermented beverages.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23378
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.PDF361.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.