Вивчення процесу висушування комбінованої закваски
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Комбінована закваска використовується як збудник спиртового і молочнокислого бродіння при виробництві квасу та інших ферментованих напоїв.
Combined yeast is used as the agent of alcoholic and lactic fermentation in the production of kvass and other fermented beverages.
Опис
Бібліографічний опис
Вивчення процесу висушування комбінованої закваски / Л. B. Данилевська, T. А. Антонюк, І. M. Дубковецький та ін. // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – К. : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 24.