Вивчення процесу висушування комбінованої закваски
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Комбінована закваска використовується як збудник спиртового і молочнокислого бродіння при виробництві квасу та інших ферментованих напоїв.
Combined yeast is used as the agent of alcoholic and lactic fermentation in the production of kvass and other fermented beverages.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, закваска, бродіння, культура, yeast, fermentation, culture
Бібліографічний опис
Вивчення процесу висушування комбінованої закваски / Л. B. Данилевська, T. А. Антонюк, І. M. Дубковецький та ін. // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – К. : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 24.