Дослідження поверхнево-активних речовин як поліпшувача якості макаронних виробів
Вантажиться...
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Рекомендовано використання ПАР для укріплення клейковини та поліпшення якості макаронних виробів. The recommended use of surfactants to strengthen the gluten and improve the quality of pasta.
Опис
Ключові слова
поверхнево-активні речовини, поліпшувач, макаронні вироби, сорбат тристеарид, Естер-П, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, surfactants, improver, pasta, sorbate tristearin, Esther-P
Бібліографічний опис
Калюжна, А. Дослідження поверхнево-активних речовин як поліпшувача якості макаронних виробів / А. Калюжна, С. Д. Паливода, В. Г. Юрчак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : тези доповідей 72 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 17-18 квітня 2006 р. – Київ : НУХТ, 2006. – С. 52.