Дослідження поверхнево-активних речовин як поліпшувача якості макаронних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Рекомендовано використання ПАР для укріплення клейковини та поліпшення якості макаронних виробів. The recommended use of surfactants to strengthen the gluten and improve the quality of pasta.

Опис

Ключові слова

поверхнево-активні речовини, поліпшувач, макаронні вироби, сорбат тристеарид, Естер-П, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, surfactants, improver, pasta, sorbate tristearin, Esther-P

Бібліографічний опис

Калюжна, А. Дослідження поверхнево-активних речовин як поліпшувача якості макаронних виробів / А. Калюжна, С. Д. Паливода, В. Г. Юрчак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : тези доповідей 72 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 17-18 квітня 2006 р. – Київ : НУХТ, 2006. – С. 52.