Дослідження поверхнево-активних речовин як поліпшувача якості макаронних виробів

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Рекомендовано використання ПАР для укріплення клейковини та поліпшення якості макаронних виробів. The recommended use of surfactants to strengthen the gluten and improve the quality of pasta.

Опис

Ключові слова

поверхнево-активні речовини, поліпшувач, макаронні вироби, сорбат тристеарид, Естер-П, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, surfactants, improver, pasta, sorbate tristearin, Esther-P

Бібліографічний опис

Калюжна, А. Дослідження поверхнево-активних речовин як поліпшувача якості макаронних виробів / А. Калюжна, С. Д. Паливода, В. Г. Юрчак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : тези доповідей 72 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 17-18 квітня 2006 р. – Київ : НУХТ, 2006. – С. 52.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced