Органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення Studied organoleptic and physical and chemical indicators of the quality of fondans for special purpose

Опис

Ключові слова

гарячі солодкі страви, hot sweet dishes, фондан, fondan, консистенція, consistency, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дудкіна, О. О. Органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів і молодих учених, 24-25 березня 2016 р. / Волинський коледж НУХТ. - Волинь, 2016 – С. 135-138.