Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23403
Title: Комплексне збагачення хлібобулочних виробів мінеральними речовинами
Authors: Олішевський, Валентин Вікторович
Маринін, Андрій Іванович
Білик, Олена Анатоліївна
Васильченко, Тетяна Олександрівна
Keywords: мінеральний склад
хлібобулочні вироби
комплексний показник якості
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
mineral composition
bakery products
comprehensive indicator of quality
Issue Date: 2015
Citation: Комплексне збагачення хлібобулочних виробів мінеральними речовинами / В. В. Олішевський, А. І. Маринін, О. А. Білик, Т. О. Васильченко // Хранение и переработка зерна. – 2015. – №2 (191). – С. 48-51.
Abstract: В статті розглянуто збалансованість мінерального складу хлібобулочних виробів і встановлено необхідність його збагачення. Досліджено можливість застосування комплексного преміксу «Наномікроєнт», до складу якого входять оксиди кремнію, магнію, заліза, кальцію, марганцю, натрію, кальцію, для використання у хлібопекарській промисловості. Доведено, що у разі використання «Наномікроєнт» зменшується дозування солі до 0,6 % до маси борошна та покращується мінеральний склад хлібобулочних виробів. The paper presents a study the balance of the mineral composition of bakery products and the need to set its enrichment. The possibility of an integrated premix "Nanomikroent", which is composed of oxides of silicon, magnesium, iron, manganese, sodium, calcium, for use in the baking industry. It is proved that in case of "Nanomikroent" salt dosage is reduced to 0.6% by weight of the flour and the mineral composition of improved bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23403
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sovvkzhvmr.doc.pdf396.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.