Soy and wheat fibers usage in wheat bread production

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Сonsidered the feasibility of soy and wheat fibers usage in wheat bread production

Опис

Ключові слова

харчові волокна, пищевые волокна, dietary fibers, соєва клітковина, соевая клетчатка, soy fibers, пшенична клітковина, пшеничная клетчатка, wheat fibers, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Shydlovska, О. Soy and wheat fibers usage in wheat bread production/ О. Shydlovska, І. Medvid, N. Balias // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016, 23-26 May 2016 : Book of Abstracts. — K. : NUFT, 2016. — Р. 220.