Soy and wheat fibers usage in wheat bread production

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сonsidered the feasibility of soy and wheat fibers usage in wheat bread production

Опис

Ключові слова

харчові волокна, пищевые волокна, dietary fibers, соєва клітковина, соевая клетчатка, soy fibers, пшенична клітковина, пшеничная клетчатка, wheat fibers, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Shydlovska, О. Soy and wheat fibers usage in wheat bread production/ О. Shydlovska, І. Medvid, N. Balias // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016, 23-26 May 2016 : Book of Abstracts. — K. : NUFT, 2016. — Р. 220.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced