Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23509
Название: Використання суміші сухого хмелю та екстракту хмелю для приготування пива
Авторы: Строй, Олег
Романова, Зоряна Миколаївна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Ключевые слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
хміль
екстракт хмелю
стійкість
hops
extract of hops
stability
Дата публикации: 2008
Библиографическое описание: Строй, О. І. Використання суміші сухого хмелю та екстракту хмелю для приготування пива / О. І. Строй, З. М. Романова, А. Є. Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 188.
Краткий осмотр (реферат): Одним із шляхів оптимального використання гірких речовин є використання суміші сухого пресованого (чи порошку) та ізомеризованого екстракту при приготуванні пива. Дослідження проводили саме у цьому руслі раціонального використання хмелесировини. Це передбачає зміну класичної технології пивоваріння, що стосується лише способу та місця внесення хмелю для надання пиву оптимальної величини гіркоти, піноутворення та стійкості. One way to optimal use of bitter substances is to use a mixture of pressed powder (or powder) and izomeryzovanoho extract in the preparation of beer. Research is conducted in this vein rational use hmelesyrovyny. This involves changing the classic brewing technology that applies only to the method and place of making beer hops to provide optimal value bitterness and foam stability.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23509
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.pdf351.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.