DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23520

Название: Аналіз та підбір методик визначення мінорних бар квасів для оцінки їх оздоровчої спрямованості
Другие названия: Analysis and selection methods for determining minor bar kvass to assess their health focus
Авторы: Кубрак, Тетяна Вікторівна
Kubrak, Tatyanа
Фролова, Наталія Епінетівна
Frolova, Natalia
Прибильський, Віталій Леонідович
Prybylskyy, Vitaly
Ключевые слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
магнітне поле
пивне сусло
солод
ферменти
магнитное поле
пивное сусло
ферменты
magnetic field
beer mash
malt
enzymes
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Аналіз та підбір методик визначення мінорних бар квасів для оцінки їх оздоровчої спрямованості / Т. В. Кубрак, Н. Е. Фролова, В. Л. Прибильский // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К. : НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 11.
Краткий осмотр (реферат): Квас як напій широкого вжитку здавна привертав увагу науковців як харчова основа для збагачення мінорними БАР з посиленням його позитивної функціональної дії на організм людини. Біоактивні речовини, утворені у процесі незавершеного спиртового та молочнокислого бродіння, можуть бути органічно поєднані з БАР екстрактів рослинної сировини. Квас как напиток широкого потребления издавна привлекал внимание ученых как пищевая основа для обогащения минорными БАР с усилением его положительной функциональной воздействия на организм человека. Биоактивные вещества, образованные в процессе незавершенного спиртового и молочнокислого брожения, могут быть органично сочетаются с БАР экстрактов растительного сырья. Kvass drink a consumer has long attracted the attention of scientists as a food base for the enrichment of minor BAR reinforce its positive functional effects on the human body. Bioactive substances formed during the incomplete alcoholic and lactic fermentation can be seamlessly combined with BAS extracts of plant materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23520
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2006_3.pdf92,36 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback