Аналіз та підбір методик визначення мінорних бар квасів для оцінки їх оздоровчої спрямованості
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Квас як напій широкого вжитку здавна привертав увагу науковців як харчова основа для збагачення мінорними БАР з посиленням його позитивної функціональної дії на організм людини. Біоактивні речовини, утворені у процесі незавершеного спиртового та молочнокислого бродіння, можуть бути органічно поєднані з БАР екстрактів рослинної сировини.
Kvass drink a consumer has long attracted the attention of scientists as a food base for the enrichment of minor BAR reinforce its positive functional effects on the human body. Bioactive substances formed during the incomplete alcoholic and lactic fermentation can be seamlessly combined with BAS extracts of plant materials.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, магнітне поле, пивне сусло, солод, ферменти, magnetic field, beer mash, malt, enzymes
Бібліографічний опис
Аналіз та підбір методик визначення мінорних бар квасів для оцінки їх оздоровчої спрямованості / Т. В. Кубрак, Н. Е. Фролова, В. Л. Прибильский // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К. : НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 11.