Мікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліни

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Тести до вивчення дисципліни для студентів спеціальності " Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса " напряму 6.091700 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання. Tests to study the subject for students of specialty "Technology of storage, preservation and processing of meat" direction 6.091700 "Food Technology and Engineering" full-time education.

Description

Citation

Воронцов, О. О. Мікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліни для студентів спеціальності " Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса " напряму 6.091700 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / О. О. Воронцов. - К. : НУХТ, 2012.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By