Мікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліни
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Тести до вивчення дисципліни для студентів спеціальності " Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса " напряму 6.091700 "Харчова технологія та інженерія"
денної форми навчання.
Tests to study the subject for students of specialty "Technology of storage, preservation and processing of meat" direction 6.091700 "Food Technology and Engineering" full-time education.
Опис
Бібліографічний опис
Воронцов, О. О. Мікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліни для студентів спеціальності " Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса " напряму 6.091700 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / О. О. Воронцов. - К. : НУХТ, 2012.
