Застосування нанотехнологій при деметалізації білих столових виноматеріалів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Одним із важливих якісних показників є прозорість, стабільність до різних видів помутніть. Помутніння обумовлене наявністю високомолекулярних білків, фенольних сполук та підвищеним вмістом металів — заліза, міді, олова.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, димиталізація, виноматеріал, прозорість, помутніння, деметаллизация, виноматериал, прозрачность, помутнение, metal coating removal, wine, transparency, turbidity

Бібліографічний опис

Копитко, В. Л. Застосування нанотехнологій при деметалізації білих столових виноматеріалів / В. Л. Копитко, С. В. Ткаченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 196-197.