Застосування нанотехнологій при деметалізації білих столових виноматеріалів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Одним із важливих якісних показників є прозорість, стабільність до різних видів помутніть. Помутніння обумовлене наявністю високомолекулярних білків, фенольних сполук та підвищеним вмістом металів — заліза, міді, олова.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, димиталізація, виноматеріал, прозорість, помутніння, деметаллизация, виноматериал, прозрачность, помутнение, metal coating removal, wine, transparency, turbidity

Бібліографічний опис

Копитко, В. Л. Застосування нанотехнологій при деметалізації білих столових виноматеріалів / В. Л. Копитко, С. В. Ткаченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 196-197.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced