Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23599
Назва: Структурные характеристики свекловичного жома
Автори: Иващенко, Наталья Викторовна
Буляндра, Алексей Федорович
Вербицкий, Борис Ильич
Луцик, Юрий Павлович
Ключові слова: кафедра фізики
сушка
мякоть сахарной свеклы
микропоры
удельная поверхность
sugar beet pulp
micro-pores
specific surface
drying
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Иващенко, Н. В. Структурные характеристики свекловичного жома / Н. В. Иващенко, Б. И. Вербицкий, А. Ф. Буляндра, Ю. П. Луцик // Научные труды, Sword. - Иваново, 2015. - № 3(40), Т. 5. – С. 26-31.
Короткий огляд (реферат): В статье приведены определенные для свекловичного жома объем пор, интегральные и дифференциальные кривые распределения микропор по радиусам, эффективный радиус пор. Показано их влияние на процесс сушки. The paper gives specific to beet pulp pore volume, integral and differential curves of micropore radii distribution, the effective radius of the pores. The effect of these parameters on the drying process has been shown.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23599
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
118.pdf213.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.