Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23599
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorИващенко, Наталья Викторовна-
dc.contributor.authorБуляндра, Алексей Федорович-
dc.contributor.authorВербицкий, Борис Ильич-
dc.contributor.authorЛуцик, Юрий Павлович-
dc.contributor.authorIvashchenko, Natalia-
dc.contributor.authorBulyandra, Alexey-
dc.contributor.authorVerbitckiy, Boris-
dc.contributor.authorLutsyk, Yuriy-
dc.date.accessioned2016-06-16T13:43:22Z-
dc.date.available2016-06-16T13:43:22Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationИващенко, Н. В. Структурные характеристики свекловичного жома / Н. В. Иващенко, Б. И. Вербицкий, А. Ф. Буляндра, Ю. П. Луцик // Научные труды, Sword. - Иваново, 2015. - № 3(40), Т. 5. – С. 26-31.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23599-
dc.description.abstractВ статті наведені визначені для бурякового жому об’єм мікропор, інтегральні та диференціальні криві розподілу мікропор за радіусами, ефективний радіус пор. Показано їх вплив на процес сушіння. В статье приведены определенные для свекловичного жома объем пор, интегральные и дифференциальные кривые распределения микропор по радиусам, эффективный радиус пор. Показано их влияние на процесс сушки. The paper gives specific to beet pulp pore volume, integral and differential curves of micropore radii distribution, the effective radius of the pores. The effect of these parameters on the drying process has been shown.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкафедра фізикиuk_UA
dc.subjectжомuk_UA
dc.subjectмікропориuk_UA
dc.subjectпитома поверхняuk_UA
dc.subjectсушкаuk_UA
dc.subjectмикропорыuk_UA
dc.subjectудельная поверхностьuk_UA
dc.subjectsugar beet pulpuk_UA
dc.subjectmicro-poresuk_UA
dc.subjectspecific surfaceuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.titleСтруктурные характеристики свекловичного жомаuk_UA
dc.title.alternativeStructural characteristics of beet pulpuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
118.pdf213.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.