Інноваційна технологія вина із плодово-ягідної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У садівництві України склалося нове направлення, у якому основною задачею стоїть збагачення садів культурами і сортами, плоди яких містять значну кількість речовин здатних покращувати здоров;я людей. In horticulture, Ukraine has developed a new direction in which the main objective is enrichment garden crops and varieties, the fruits of which contain significant amounts of substances capable of improving the health of people.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, біологічно активні речовини, дерен, груша, амінокислоти, biologically active substances, turf, pear, aminoacids

Бібліографічний опис

Гайдай, І. В. Інноваційна технологія вина із плодово-ягідної сировини / І. В. Гайдай, Б. М. Мартинюк, В. А. Домарецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 187-188.