Інноваційна технологія вина із плодово-ягідної сировини
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У садівництві України склалося нове направлення, у якому основною задачею стоїть збагачення садів культурами і сортами, плоди яких містять значну кількість речовин здатних покращувати здоров;я людей.
In horticulture, Ukraine has developed a new direction in which the main objective is enrichment garden crops and varieties, the fruits of which contain significant amounts of substances capable of improving the health of people.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, біологічно активні речовини, дерен, груша, амінокислоти, biologically active substances, turf, pear, aminoacids
Бібліографічний опис
Гайдай, І. В. Інноваційна технологія вина із плодово-ягідної сировини / І. В. Гайдай, Б. М. Мартинюк, В. А. Домарецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 187-188.