Інноваційна технологія вина із плодово-ягідної сировини

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У садівництві України склалося нове направлення, у якому основною задачею стоїть збагачення садів культурами і сортами, плоди яких містять значну кількість речовин здатних покращувати здоров;я людей. In horticulture, Ukraine has developed a new direction in which the main objective is enrichment garden crops and varieties, the fruits of which contain significant amounts of substances capable of improving the health of people.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, біологічно активні речовини, дерен, груша, амінокислоти, biologically active substances, turf, pear, aminoacids

Бібліографічний опис

Гайдай, І. В. Інноваційна технологія вина із плодово-ягідної сировини / І. В. Гайдай, Б. М. Мартинюк, В. А. Домарецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 187-188.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced