Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23625
Title: Дослідження методів аналізу і процесів зброджування цукрів пивного сусл
Authors: Дерій, Олена Іванівна
Кійко, Олександра Олександрівна
Гусєва, Оксана Андріївна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Носенко, Іван Євгенович
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
пивне сусло
мальтоза
мальтотріоза
пиво
beer wort
maltose
maltotrioza
beer
Issue Date: 2012
Citation: Дослідження методів аналізу і процесів зброджування цукрів пивного сусла / О. І. Дерій, О. О. Кійко, О. А. Гусева, А. Є. Мелетьєв, І. Є. Носенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 185-186.
Abstract: Цукри пивного сусла — найважливіша частина вуглеводів загального екстракту, яка піддається перетворенням в процесі зброджування формуючи основні органолептичні властивості пива. Sugars beer wort - an essential part of the total carbohydrate extract, which is subjected to conversion during digestion to form the basic organoleptic properties of beer.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23625
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf136.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.