Вплив інтенсивності кип’ятіння пивного сусла на ізомеризацію гірких речовин хмелю
Вантажиться...
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено аналіз процесу кіп'ятіння сусла з хмелем на заводі «Оболонь» з порівнянням з іншими передовими підприємствами. The analysis process kip'yatinnya wort with hops at the plant "Obolon" comparing with other advanced enterprises.
Опис
Ключові слова
кафедра фізики, кип’ятіння, ізомеризація, сусло, boiling, isomerization, must
Бібліографічний опис
Воронцова, С. І. Вплив інтенсивності кип’ятіння пивного сусла на ізомеризацію гірких речовин хмелю / С. І. Воронцова // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 103.