Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23662
Title: Удосконалення технології очищення сортівок термокорекцією процесу
Authors: Кравчук, А. В.
Кравчук, Зоя Дмитрівна
Маринченко, Віктор Опанасович
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
сортівка
термокорекція
горілки
процес
sortivka
thermal correction
vodka
process
Issue Date: 2007
Citation: Кравчук, А. В. Удосконалення технології очищення сортівок термокорекцією процесу / А. В. Кравчук, З. Д. Кравчук, В. О. Маринченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23662
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf437.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.