Удосконалення технології очищення сортівок термокорекцією процесу
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сортівка, термокорекція, горілки, процес, sortivka, thermal correction, vodka, process
Бібліографічний опис
Кравчук, А. В. Удосконалення технології очищення сортівок термокорекцією процесу / А. В. Кравчук, З. Д. Кравчук, В. О. Маринченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.