Спосіб виробництва морквяних чіпсів
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі розглянуті особливості технології отримання морквяних чіпсів. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів бланшування та сушіння моркви.
In this paper, the features of technology of carrot chips. The basic results of studies from different technological modes of blanching and drying of carrots.
Опис
Ключові слова
чіпси, морква, бланшування, сушіння, chips, carrots, blanching, drying, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Штим, К. А. Спосіб виробництва морквяних чіпсів / К. А. Штим, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Научный взгляд в будущее. – Одесса : Куприенко С.В., 2016. – Вип. 2, Т. 2. – С. 24–26.