Дослідження антисептичних властивостей мелясного сусла, виготовленого з використанням води, що оброблена електрохімічним способом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, антисептичні властивості, меляса, сусло, antiseptic properties, molasses, wort

Бібліографічний опис

Субботка, О. С. Дослідження антисептичних властивостей мелясного сусла, виготовленого з використанням води, що оброблена електрохімічним способом / О. С. Субботка, В. О. Маринченко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22 – 24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 18.