Дослідження антисептичних властивостей мелясного сусла, виготовленого з використанням води, що оброблена електрохімічним способом
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, антисептичні властивості, меляса, сусло, antiseptic properties, molasses, wort
Бібліографічний опис
Субботка, О. С. Дослідження антисептичних властивостей мелясного сусла, виготовленого з використанням води, що оброблена електрохімічним способом / О. С. Субботка, В. О. Маринченко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22 – 24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 18.