Удосконалення методики оцінки хмелю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра фізики, кафедра технології зберігання і переробки зерна, хміль, оптимізація, дисперсність, hops, optimization, dispersion

Бібліографічний опис

Воронцова, С. І. Удосконалення методики оцінки хмелю / С. І. Воронцова, А. В. Шаран / Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 16.