Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23726
Title: Удосконалення методики оцінки хмелю
Other Titles: Improved methods of evaluation hops
Authors: Воронцова, Світлана Іванівна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Носенко, Володимир Єрофійович
Шаран, Андрій Васильович
Vorontsova, Svetlana
Meletyev, Anatoly
Nosenko, Volodymyr
Sharan, Andrey
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології зберігання і переробки зерна
хміль
оптимізація
дисперсність
хмель
оптимизация
дисперсность
hops
optimization
dispersion
Issue Date: 2003
Citation: Удосконалення методики оцінки хмелю / С. І. Воронцова, А. В. Шаран, А. Є. Мелетьєв, В. Є. Носенко / Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 16.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23726
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2003.PDF340.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.