Удосконалення методики оцінки хмелю

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра фізики та професійної безпеки, кафедра технології зберігання і переробки зерна, хміль, оптимізація, дисперсність, hops, optimization, dispersion

Бібліографічний опис

Воронцова, С. І. Удосконалення методики оцінки хмелю / С. І. Воронцова, А. В. Шаран / Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 16.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced