Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23726
Название: Удосконалення методики оцінки хмелю
Другие названия: Improved methods of evaluation hops
Авторы: Воронцова, Світлана Іванівна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Носенко, Володимир Єрофійович
Шаран, Андрій Васильович
Vorontsova, Svetlana
Meletyev, Anatoly
Nosenko, Volodymyr
Sharan, Andrey
Ключевые слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології зберігання і переробки зерна
хміль
оптимізація
дисперсність
хмель
оптимизация
дисперсность
hops
optimization
dispersion
Дата публикации: 2003
Библиографическое описание: Удосконалення методики оцінки хмелю / С. І. Воронцова, А. В. Шаран, А. Є. Мелетьєв, В. Є. Носенко / Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 16.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23726
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2003.PDF340.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.