Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23726
Назва: Удосконалення методики оцінки хмелю
Інші назви: Improved methods of evaluation hops
Автори: Воронцова, Світлана Іванівна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Носенко, Володимир Єрофійович
Шаран, Андрій Васильович
Vorontsova, Svetlana
Meletyev, Anatoly
Nosenko, Volodymyr
Sharan, Andrey
Ключові слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології зберігання і переробки зерна
хміль
оптимізація
дисперсність
хмель
оптимизация
дисперсность
hops
optimization
dispersion
Дата публікації: 2003
Бібліографічний опис: Удосконалення методики оцінки хмелю / С. І. Воронцова, А. В. Шаран, А. Є. Мелетьєв, В. Є. Носенко / Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 16.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23726
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2003.PDF340.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.