Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВоронцова, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorМелетьєв, Анатолій Євгенович-
dc.contributor.authorНосенко, Володимир Єрофійович-
dc.contributor.authorШаран, Андрій Васильович-
dc.contributor.authorVorontsova, Svetlana-
dc.contributor.authorMeletyev, Anatoly-
dc.contributor.authorNosenko, Volodymyr-
dc.contributor.authorSharan, Andrey-
dc.date.accessioned2016-06-30T08:58:41Z-
dc.date.available2016-06-30T08:58:41Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationУдосконалення методики оцінки хмелю / С. І. Воронцова, А. В. Шаран, А. Є. Мелетьєв, В. Є. Носенко / Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 16.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23726-
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваuk_UA
dc.subjectкафедра технології зберігання і переробки зернаuk_UA
dc.subjectхмільuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectдисперсністьuk_UA
dc.subjectхмельuk_UA
dc.subjectоптимизацияuk_UA
dc.subjectдисперсностьuk_UA
dc.subjecthopsuk_UA
dc.subjectoptimizationuk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.titleУдосконалення методики оцінки хмелюuk_UA
dc.title.alternativeImproved methods of evaluation hopsuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2003.PDF340.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.