Удосконалення методики оцінки хмелю
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра фізики, кафедра технології зберігання і переробки зерна, хміль, оптимізація, дисперсність, hops, optimization, dispersion
Бібліографічний опис
Воронцова, С. І. Удосконалення методики оцінки хмелю / С. І. Воронцова, А. В. Шаран / Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 16.