DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23746

Название: Influence of citrate, lactate and calcium carbonate on microbiological and biochemical processes in dough
Другие названия: Вплив цитрату, лактату і карбонату кальцію на мікробіологічні та біохімічні процеси у тісті
Авторы: Smirnova, Elizabeth
Shevchenko, Anastasia
Drobot, Vera
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Шевченко, Анастасія Олександрівна
Дробот, Віра Іванівна
Ключевые слова: bioactive ingredients of doudh
yeast microflora
citrate
lactate
calcium carbonate
дріжджова мікрофлора
цитрат
лактат
карбонат кальцію
біоактивні інгредієнти тіста
биоактивные ингредиенты теста
дрожжевая микрофлора
карбонат кальция
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Smirnova, E. Influence of citrate, lactate and calcium carbonate on microbiological and biochemical processes in dough / E. Smirnova, A. Shevchenko, V. Drobot // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – C. 139.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23746
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2.pdf75,81 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback