Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Показано ефективність використання СВЧ енергії з метою подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик.
Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.
Опис
Ключові слова
хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, процес черствіння, bread, malt extract, enzymes, stylling process, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Сильчук, Т. А. Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, М. М. Антонюк // Зерно і хліб. - 2004. – № 3. – С. 49.