Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Показано ефективність використання СВЧ енергії з метою подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.

Опис

Ключові слова

хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, процес черствіння, bread, malt extract, enzymes, stylling process, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Сильчук, Т. А. Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, М. М. Антонюк // Зерно і хліб. - 2004. – № 3. – С. 49.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced