Хліб з житнього борошна зниженої якості
Вантажиться...
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено технологічний процес приготування тіста з житнього борошна зниженої якості та вивчено вплив ферментних препаратів і комплексних поліпшувачів на якість виробів з цього борошна.
The manufacturing process of cooking of the test from a rye flour of poor quality is explored; influencing ferment drugs on quality bread from this flour is studied.
Опис
Ключові слова
житнє борошно, rye flour, якість, хліб, ферментні препарати, комплексні поліпшувачі, quality, bread, ferment drugs, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Сильчук, Т. А. Хліб з житнього борошна зниженої якості / Т. А. Сильчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 81–83.