Хліб з житнього борошна зниженої якості
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено технологічний процес приготування тіста з житнього борошна зниженої якості та вивчено вплив ферментних препаратів і комплексних поліпшувачів на якість виробів з цього борошна.
The manufacturing process of cooking of the test from a rye flour of poor quality is explored; influencing ferment drugs on quality bread from this flour is studied.
Опис
Ключові слова
житнє борошно, rye flour, якість, хліб, ферментні препарати, комплексні поліпшувачі, quality, bread, ferment drugs, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Сильчук, Т. А. Хліб з житнього борошна зниженої якості / Т. А. Сильчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 81–83.