Попередження аварійних ситуацій на молокопереробних підприємствах

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано можливі причини виникнення аварійних ситуацій на підприємствах молокопереробної галузі. Розглянуто основні шляхи запобігання виникненню аварій, що допоможе попередити втрати серед персоналу, знизити ризик появи вторинних уражаючих факторів та мінімізувати негативні наслідки In the article analyzed possible causes the occurrence of accidents in the dairy industry. Reviewed the main ways of preventing the accidents. This will prevent loss among staff and minimize the negative effects.

Опис

Ключові слова

аварійна ситуація, аварія, безаварійна зупинка, аміак, ammonia, occurrence of accidents, accident, trouble-free stop, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Авдієнко, С. Попередження аварійних ситуацій на молокопереробних підприємствах / С. Авдієнко, О. Слободян, О. Матиящук // Продовольча індустрія АПК. – 2015. - № 4. – С. 13-15.

Зібрання