Попередження аварійних ситуацій на молокопереробних підприємствах
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано можливі причини виникнення аварійних ситуацій на підприємствах молокопереробної галузі. Розглянуто основні шляхи запобігання виникненню аварій, що допоможе попередити втрати серед персоналу, знизити ризик появи вторинних уражаючих факторів та мінімізувати негативні наслідки
In the article analyzed possible causes the occurrence of accidents in the dairy industry. Reviewed the main ways of preventing the accidents. This will prevent loss among staff and minimize the negative effects.
Опис
Ключові слова
аварійна ситуація, аварія, безаварійна зупинка, аміак, ammonia, occurrence of accidents, accident, trouble-free stop, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Авдієнко, С. Попередження аварійних ситуацій на молокопереробних підприємствах / С. Авдієнко, О. Слободян, О. Матиящук // Продовольча індустрія АПК. – 2015. - № 4. – С. 13-15.