Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті проаналізовано можливі причини виникнення аварійних ситуацій на підприємствах цукрової промисловості. Розглянуто основні шляхи запобігання виникненню аварій, що дозволить уникнути людських жертв та мінімізувати матеріальні втрати.
Опис
Ключові слова
кафедра екологічної безпеки та охорони праці, аварійна ситуація, аварія, вибух, пожежа, ПЛАС, аварийная ситуация, авария, взрыв, пожар, occurrence of accidents, accident, explosion, fire, LPOA, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі / Н. А. Гусятинська, І. Ф. Степанець, С. О. Авдієнко та ін. // Цукор України. – 2015. - № 8 (116). – С. 35-37.