Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті проаналізовано можливі причини виникнення аварійних ситуацій на підприємствах цукрової промисловості. Розглянуто основні шляхи запобігання виникненню аварій, що дозволить уникнути людських жертв та мінімізувати матеріальні втрати.

Опис

Ключові слова

кафедра екологічної безпеки та охорони праці, аварійна ситуація, аварія, вибух, пожежа, ПЛАС, аварийная ситуация, авария, взрыв, пожар, occurrence of accidents, accident, explosion, fire, LPOA, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі / Н. А. Гусятинська, І. Ф. Степанець, С. О. Авдієнко та ін. // Цукор України. – 2015. - № 8 (116). – С. 35-37.

Зібрання