Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі

Ескіз

Файли

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті проаналізовано можливі причини виникнення аварійних ситуацій на підприємствах цукрової промисловості. Розглянуто основні шляхи запобігання виникненню аварій, що дозволить уникнути людських жертв та мінімізувати матеріальні втрати.

Опис

Ключові слова

кафедра екології та екоменеджменту, аварійна ситуація, аварія, вибух, пожежа, ПЛАС, аварийная ситуация, авария, взрыв, пожар, occurrence of accidents, accident, explosion, fire, LPOA, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі / Н. А. Гусятинська, І. Ф. Степанець, С. О. Авдієнко та ін. // Цукор України. – 2015. - № 8 (116). – С. 35-37.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced