Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті проаналізовано можливі причини виникнення аварійних ситуацій на підприємствах цукрової промисловості. Розглянуто основні шляхи запобігання виникненню аварій, що дозволить уникнути людських жертв та мінімізувати матеріальні втрати.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, аварійна ситуація, аварія, вибух, пожежа, ПЛАС, аварийная ситуация, авария, взрыв, пожар, occurrence of accidents, accident, explosion, fire, LPOA, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі / Н. А. Гусятинська, І. Ф. Степанець, С. О. Авдієнко та ін. // Цукор України. – 2015. - № 8 (116). – С. 35-37.