Дослідження антиоксидантних властивостей насіння пряно-ароматичної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Насіння пряно-ароматичної сировини широко використовують у харчовій промисловості для покращення смако-ароматичних властивостей харчових продуктів. Seeds of aromatic raw materials widely used in the food industry to improve taste aromatic properties of food.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, антиоксидантні властивості, насіння пряно-ароматичної сировини, смако-ароматичні властивості, харчові продукти, antioxidant properties, seeds aromatic raw materials, taste aromatic properties, food

Бібліографічний опис

Ясінська, І. Л. Дослідження антиоксидантних властивостей насіння пряно-ароматичної сировини / І. Л. Ясінська, В. Д. Іванова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 50-52.