Розроблення рецептури дієтичної добавки з використанням зеленої маси рослин
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Раціональне використання сільськогосподарської сировини є одним з найважливіших завдань підприємств харчової промисловості України, а також потужним чинником удосконалення сировинної бази.
Rational use of agricultural raw materials is one of the major challenges of the food industry in Ukraine, as well as a powerful factor in improving the resource base.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, дієтичні добавки, зелена маса рослин, біологічна цінність, dietetic additives, green mass of plants, biological value
Бібліографічний опис
Прокопенко, Д. С. Розроблення рецептури дієтичної добавки з використанням зеленої маси рослин / Д. С. Прокопенко, Н. О. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 61–63.