Розроблення рецептури дієтичної добавки з використанням зеленої маси рослин

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Раціональне використання сільськогосподарської сировини є одним з найважливіших завдань підприємств харчової промисловості України, а також потужним чинником удосконалення сировинної бази. Rational use of agricultural raw materials is one of the major challenges of the food industry in Ukraine, as well as a powerful factor in improving the resource base.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, дієтичні добавки, зелена маса рослин, біологічна цінність, dietetic additives, green mass of plants, biological value

Бібліографічний опис

Прокопенко, Д. С. Розроблення рецептури дієтичної добавки з використанням зеленої маси рослин / Д. С. Прокопенко, Н. О. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 61–63.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced