Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Головною умовою підтримання здоров'я, працездатності та активного довголіття людини є повноцінне і регулярне постачання організму всіма необхідними харчовими речовинами.
The main condition for the health, efficiency and active longevity is complete and regular supply of all necessary nutrients.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, нетрадиційна сировина, м’ясні продукти, харчування військовослужбовців, nontraditional raw materials, meat products, food military
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців / Н. О. Стеценко, Л. В. Мошенська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 66-68.