Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Головною умовою підтримання здоров'я, працездатності та активного довголіття людини є повноцінне і регулярне постачання організму всіма необхідними харчовими речовинами.
The main condition for the health, efficiency and active longevity is complete and regular supply of all necessary nutrients.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, нетрадиційна сировина, м’ясні продукти, харчування військовослужбовців, nontraditional raw materials, meat products, food military
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців / Н. О. Стеценко, Л. В. Мошенська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 66-68.