Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24139
Title: Визначення фальсифікації меду та його ідентифікація
Authors: Миндрул, Наталія Петрівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
фальсифікація меду
ідентифікація меду
продукт оздоровчого і профілактичного призначення
adulteration of honey
identification of honey
product health and prophylactic purposes
Issue Date: 2016
Citation: Миндрул, Н. П. Визначення фальсифікації меду та його ідентифікація / Н. П. Миндрул, О. О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 126-127.
Abstract: Мед - незамінне джерело багатьох вітамінів, мікроелементів. Мед є також дієтичним продуктом та лікувальним засобом, що володіє бактерицидною властивістю. Honey - an indispensable source of vitamins, trace elements. Honey is also a dietary product and remedy that has bactericidal properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24139
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48.pdf595.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.