Розширення асортименту картоплепродуктів зі зниженим глікемічним індексом
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Останнім часом все більшого значення набувають проблеми зниження калорійності страв. Натомість, увага приділяється удосконаленню та наповненню всією групою необхідних речовин для енергійності, витривалості й працездатності середньостатистичного українця. Recently becoming increasingly important problem of reducing calorie foods. Instead, attention is paid to the improvement and filling the whole group of substances needed for energy, endurance and working capacity of the average Ukrainian.
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, асортимент картоплепродуктів, картопля, зниження вмісту крохмалю, range of potato, potato, reduction of starch
Бібліографічний опис
Розширення асортименту картоплепродуктів зі зниженим глікемічним індексом / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, М. Г. Писарєв, Т. М. Олійник, Т. М. Купріянова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 111–113.