Розширення асортименту картоплепродуктів зі зниженим глікемічним індексом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Останнім часом все більшого значення набувають проблеми зниження калорійності страв. Натомість, увага приділяється удосконаленню та наповненню всією групою необхідних речовин для енергійності, витривалості й працездатності середньостатистичного українця. Recently becoming increasingly important problem of reducing calorie foods. Instead, attention is paid to the improvement and filling the whole group of substances needed for energy, endurance and working capacity of the average Ukrainian.

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, асортимент картоплепродуктів, картопля, зниження вмісту крохмалю, range of potato, potato, reduction of starch

Бібліографічний опис

Розширення асортименту картоплепродуктів зі зниженим глікемічним індексом / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, М. Г. Писарєв, Т. М. Олійник, Т. М. Купріянова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 111–113.